Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii

 

 

TAXA TRANSPORT PRIN CURIER CU PLATA IN AVANS IN CONT BANCAR ESTE DE 30 LEI CU TVA INCLUS  

TAXA TRANSPORT PRIN POSTA ROMANA CU PLATA IN AVANS IN CONT BANCAR ESTE DE 30 LEI CU TVA INCLUS{CONTACTATI NE PE WHATSAPP} 

TRANSPORT COURIER CU PLATA RAMBURS NU ESTE ACCEPTATA DE MAGAZINUL NOSTRU  

TRANSPORT POSTA ROMANA CU PLATA RAMBURS NU ESTE ACCEPTATA DE MAGAZINUL NOSTRU  .

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului ALLSMOKING (all4smoking.com).


Site-ul ALLSMOKING (all4smoking.com) este operat de societatea noastra cu sediul in BIHOR,ORADEA,STR CIHEIULUI 144, inscrisa in Registrul Comertului . Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

 

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care pe site ul nostru se fac referiri la alte site-uri nu garantam si nu confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.


Administratorul site-ului ALLSMOKING (all4smoking.com)isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Administratorul site-ului ALLSMOKING (all4smoking.com) isi rezerva dreptul sa solicite achitarea comenzilor in avans in cont bancar.

Administratorul site-ului ALLSMOKING (all4smoking.com)isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment comanda,orice modificare se trimite ulterior pe e-mail (daca ulterior clientul se decide ca mai doreste si alte produse , sa anuleze anumite produse,daca anumite produse nu sunt in stoc.samd,.)acesta acceptand comanda prin confirmare e mail sau  plata la posta /curierat.

Pretul

Preturile afisate in cadrul site-ului ALL4SMOKING.COM sunt in RON si includ TVA(19 %). Preturile afisate sunt valabile la momentul accesari paginii unde acestea sunt afisate, ALL4SMOKING.COM rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare.

Livrarea Produselor

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul Curierat Rapid la  solicitarea clientului.Cost Fan curier doar in localitatile cu sediu  30 ron +1 leu pt fiecare kg.

 1. ALL4SMOKING.COM se obliga sa proceseze toate comenzile si sa expedieze produsele comandate (in limita stocului disponibil),  in termen de maxim 72 de ore lucratoare (sambata , duminica si sarbatorile legale de mai jos nu se fac expedieri )

  IMPORTANT!!!!!!!

 2.  

  NU SE FAC LIVRARI SAMBATA , DUMINICA ,ZILELE LIBER LEGALE MENTIONATE MAI JOS !
 3. 1 ianuarie, 2 ianuarie — Anul Nou
 4. 24 ianuarie — Ziua Unirii Principatelor Române
 5. 14 aprilie  -26 aprilie — Paștele
 6. ​1 mai  — Ziua Muncii
 7. 1 IUNIE - ZIUA COPILULUI
 8. 4 iunie -5 iunie  — Rusalii
 9. 15 august — Adormirea Maicii Domnului
 10. 30 noiembrie— Sfântul Andrei
 11. 1 decembrie — Ziua Națională a României
 12. 24 -25-26 decembrie— Crăciunul
 13. de la data efectuarii fiecarei comenzi daca comanda plasata are toate datele completate (Codul postal este obligatoriu ,pentru cei care nu il stiu sunt rugati sa acceseze link ul alaturat pentru al gasi http://www.posta-romana.ro/posta-romana/servicii-online/Coduri-postale.html )si  indeplineste toate elementele necesare pentru expedierea acesteia ,respectiv comanda sa fie de minim 50 ron . Produsele sunt considerate livrate in momentul predarii acestora catre curier/OFICIUL POSTAL.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si ALLSMOKING (all4smoking.com) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului ,totusi taxele postale sau de curierat vor fi suportate integral de cumparator.

Daca aveţi o problemă cu un produs, care nu a fost rezolvată telefonic ,va rugam sa ne transmiteti in termen de 3 zile de la primirea prodului o cerere scrisa de returnare pe adresa de e mail office@all4smoking.com

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original .Nu acceptam produse incomplete si/sau produse cu ambalaj rupt.Produsul sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat.De asemenea vă rugăm sa folosiţi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.Noi nu vom accepta produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente si/sau din cauza transportatorului.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar,sau prin reexpedierea altor produse . Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, fara a returna plata.


Administratorul ALLSMOKING (all4smoking.com)face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. ALLSMOKING (all4smoking.com) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului ALLSMOKING (all4smoking.com), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii ALLSMOKING (all4smoking.com) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul ALLSMOKING (all4smoking.com) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului ALLSMOKING (all4smoking.com) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
 

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.


Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Inregistrarea ca utilizator, parola si comportamentul ca utilizator
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili .

Publicitate si legaturi cu alte situri
Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright
Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date,imagini(poze) - sunt proprietatea ALL4SMOKING.COM  si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei ALL4SMOKING.COM  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Acceptati si intelegeti in mod expres ca:

Nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii acestui site in orice moment fara o instiintare prealabila. Sunteti direct raspunzatori de orice activitate si/sau continut pe care il afisati in magazin. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosrii serviciului nostru.

Produsele aflate in vanzare pe ALL4SMOKING.COM sunt destinate exclusiv persoanelor cu varsta minima de 18 ani. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor acestui site ( ALL4SMOKING.COM) confirmati faptul ca aveti varsta minima legala ,18 ani, pentru comandarea acestor produse.

Stocul produselor 

Nu garantam stocul produselor afisate pe ALL4SMOKING.COM si nu ne asumam raspunderea asupra acestui fapt.

Motivul: deoarece la  produsele de pe site-ul ALL4SMOKING.COM comenzile se pot face telefonic, stocul produselor din magazin nu scade la comanda telefonica. In cazul in care a ti comandat un produs care nu este pe stoc, va anuntam telefonic sau prin e-mail in termen de 24 ore lucratoare .

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email office@all4smoking.com

 1. IMPORTANT!!!!!!!

  NU SE FAC LIVRARI SAMBATA , DUMINICA ,ZILELE LIBER LEGALE MENTIONATE MAI JOS !

 2. 1 ianuarie, 2 ianuarie — Anul Nou
 3. 24 ianuarie — Ziua Unirii Principatelor Române
 4. 14 aprilie  -26 aprilie — Paștele
 5. ​1 mai  — Ziua Muncii
 6. 1 IUNIE - ZIUA COPILULUI
 7. 4 iunie -5 iunie  — Rusalii
 8. 15 august — Adormirea Maicii Domnului
 9. 30 noiembrie— Sfântul Andrei
 10. 1 decembrie — Ziua Națională a României
 11. 24 -25-26 decembrie— Crăciunul

Va multumim ca a ti cumparat de pe ALL4SMOKING.COM  !

TAXA TRANSPORT PRIN CURIER CU PLATA IN AVANS IN CONT BANCAR ESTE DE 30 LEI CU TVA INCLUS  

TAXA TRANSPORT PRIN POSTA ROMANA CU PLATA IN AVANS IN CONT BANCAR ESTE DE 10 LEI CU TVA INCLUS{CONTACTATI NE PE WHATSAPP} 

TRANSPORT COURIER CU PLATA RAMBURS NU ESTE ACCEPTATA DE MAGAZINUL NOSTRU  

TRANSPORT POSTA ROMANA CU PLATA RAMBURS NU ESTE ACCEPTATA DE MAGAZINUL NOSTRU  .